Pretech fönsterparaply

De arbeten som kräver att en fönsterbåge monteras ned kan göra jobbet omständligt och besvärligt. Med ett fönsterparaply på plats kan arbetet utföras oavsett väder och vind, Pretech fönsterparaply är en lösning för fönstertäckning som håller i alla väder och gör arbetet mycket enklare.

Originalet, direkt från tillverkaren

Det är vi på Hudik Kapell som har tillverkat Pretech fönsterparaplyer sedan de kom ut på marknaden för mer än 15 år sedan, vi vågar därför påstå att vi är experter när det kommer till fönstertäckning.

Fönsterparaply med personligt tryck

Slå två flugor i en smäll – samtidigt som du gör målningen/renoveringsarbetet enklare med ett fönsterparaply kan vi trycka din logotyp direkt på utsidan av paraplyet, på så vis får du även en bra reklamplats samtidigt som du utför arbetet.

Förenklar och effektiviserar

Pretech fönsterparaply monteras enkelt av en person från insidan och för att underlätta målning av karmar etc finns särskilda distanser framtagna. Vid renovering av fönster är detta hjälpmedel ovärdeligt, fönsterparaplyet hjälper dig jobba mer effektivt och gör samtidigt renoveringen bekväm för eventuella hyresgäster eller boende i fastigheten.

Detta fönsterparaply har ett T-handtag med spännrem, vilket gör att du enkelt kan spänna fast den i den medföljande teleskopiska aluminiumstolpen. Materialen som använts för att tillverka fönsterparaplyet är mycket hållbara och den kraftiga väven står emot all sorts väder och vind.

 

Kontakta oss för mer information & priser!

Kontakta oss