Uthyrning

Dags för fest eller ett större evenemang? Vi har alla typer av tält du kan tänkas behöva hyra, även tillfälliga tält som passar perfekt till byggarbetsplatsen eller som tillfälliga lagerlokaler.

Hyr partytält i Hudiksvall

Vi har partytält för uthyrning i Hudiksvall, men geografiskt sett har vi kunder över hela Hälsingland. Våra partytält finns i storlekarna 5 x 5 m som kan kopplas ihop till ex 5 x 10m, 5 x 15m, 10 x 10m, 10 x 15m. Det finns även 8 x 15m (då i 3 meters sektioner). Våra robusta partytält är tillverkade i ett stativ av aluminium, med en duk som är uppdelad i en takduk, två väggar med fönster samt två väggar utan fönster.

Ett partytält går även att använda till annat än bara festligheter, våra kunder hyr dem ofta till både mässor och utställningar.

Lager- och förrådstält

Vi hyr även ut andra sorters tält, som kan behövas på t.ex. byggarbetsplatser eller som lagerutrymmen. Våra lagertält och förrådstält finns tillgängliga för uthyrning under en längre tid. Med en plasthall kan du på ett billigt och bekvämt sätt utöka dina lokaler om du behöver extra lagerutrymme för en tid framöver eller om du jobbar på en tillfällig arbetsplats. Dessutom är det enklare att erhålla byggnadslov för en plasthall.

Kontakta oss för priser och mer information!