Våra produkter

  • Reklamtext
  • Lager och förrådstält
  • Partytält
  • Kombisystem
  • Kapell & Stativ
  • Asfalt och Vik-kapell

Reklamtext

  • Vi gör texter och logotyper på kapell, bilar och banderoller. Ni får hjälp med utformningen.
  • Vi trycker även på T-shirts och gör dekaler samt klistermärken.
  • Reklamplanket på Hagmyrens travbana visar att banderoller kan tillverkas i stora format.

Lager och förrådstält

Plasthallar är ett billigt och snabbt sätt att lösa tillfälliga lokalproblem, men också mer långsiktiga utrymmesbehov kan tillgodoses. På kort tid kompletteras befintliga lokaler med en eller flera plasthallar. Plasthallen passar det mest skiftande ändamål som lagerutrymmen, tillfälliga arbets- och utställningslokaler. Det blir lättare att erhålla byggnadslov där permanent bebyggelse ej beviljats p.g.a. gällande byggnadsplan.

Partytält

Partytält för uthyrning och försäljning. Standardmåttet är 5×5 m. Likadana tält kan kopplas ihop för att bli längre t.ex 5×10 m och 10 x 10 m. Stativ av Aluminium. Duken är delad i olika delar. En takduk, två väggar med fönster samt två utan fönster, användes även till mässor och utställningar. Här kan du läsa mer om att hyra partytält.

Kombisystem

Ett unikt koncept som började med dörrar till sidor och bakpartier. Men som nu utvecklas till att omfatta även hela ombyggnationer eller kompletta överbyggnader för lastfordon. Passar både gammalt och nytt. Fungerar lika bra självständigt som i kombination med t.ex. kapell eller befintligt skåp. Dessitom är det enkelt och miljövänligt!

Combi System ger oöverträffad öppningsbarhet och är lätt att hantera. Med några enkla handgrepp öppnar du hela sidan. Det spar både tid och kraft! Den exakta utformningen bestämmer du själv. Men grunden är standardmoduler som ger korta leveranstider och rimliga kostnader. Materialet är MRP-sandwich med en freonfri kärna och beslag i rostfritt.

Stabilt, hållbart och till 98% återvinningsbart. Combi System värnar om både dig och miljön!

Kapell och stativ

Vi kan erbjuda alla varianter av stativ och kapell i inlands- och TIR- utförande. Fasta, dragbara och rullbara sidor, skutbara stativ i stål eller aluminium. För alla fordon från stora lastbilar och släp till små persbilssläpvagnar och distributionsbilar.

Asfalt och viktäckningar

Vi tillverkar viktäckningar i olika utföranden. Manuella och hydrauliska med enkla eller dubbla dukar.